Dagvoorzitterschap

Als dagvoorzitter weet Joost Tijssen het publiek te activeren en te inspireren. Op humoristische wijze neemt hij ze mee in het onderwerp van de dag. Joost voelt zich als spreker als een vis in de vijver op een podium en staat er met veel plezier. Hij is dagvoorzitter bij zeer diverse bijeenkomsten met zeer uiteenlopende thema's. Een ding is bij alle bijeenkomsten gelijk: Joost weet het publiek altijd actief te betrekken bij het programma.

Joost Tijssen houdt gedurende het programma de deelnemers actief. Hij is verantwoordelijk voor de rode draad van het programma. Hij verzorgt de aankondigingen van de sprekers en begeleid de diverse programmaonderdelen.

Een andere mogelijkheid is een interactief dagvoorzitterschap van The Impro Company. Tussen de sprekers of programmaonderdelen in komen de dagvoorzitters met geïmproviseerde scènes die direct te maken hebben met de besproken onderwerpen. De dagvoorzitters laten hetgeen besproken is door middle van improvisatietheater op een andere manier zien, "out-of-the-box"-denken wordt hierbij gestimuleerd. De balans tussen inhoud en entertainment wordt in een voorgesprek bepaald.

Joost Tijssen werkt onder andere voor:
(klik op de logo's voor meer informatie)