Trainer improvisatie

De stijl van Joost Tijssen als trainer is down-to-earth, energiek en speels. Joost Tijssen gebruikt in zijn trainingen technieken uit het improvisatietheater om de deelnemers bepaalde werkhoudingen of vaardigheden bij te brengen. Deze technieken zijn vanuit vele invalshoeken op trainingen toepasbaar: creativiteit, samenwerking, communicatie, teambuilding. In overleg met de opdrachtgever wordt gekeken naar een geschikte invulling.

Omdat improvisatietheater gebruikt wordt in de trainingen, is de training naast inhoudelijk ook nog eens vol humor en plezier. De trainingen zijn zeer praktisch ingesteld. De deelnemers zullen alles zelf ervaren en zijn actief aan de slag met de oefeningen.

Op zoek naar een ludiekere invulling van de bijeenkomst? Dan is een improvisatie workshop van The Impro Company geschikt. In een korte tijd wordt gewerkt naar een presentatie. Plezier en samenwerking staat in deze improvisatie workshop centraal. De workshops improvisatietheater zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit, kennismakingsactiviteit of als een verrassend bedrijfsuitje.

Joost Tijssen werkt onder andere voor:
(klik op de logo's voor meer informatie)